Inicio    L’Ajuntament d’Almàssera dóna ocupació a 12 veïns del municipi

L'Ajuntament d'Almàssera dóna ocupació a 12 veïns del municipi

El dilluns 11 de desembre van començar a treballar les 12 persones que ha contractat l'Ajuntament d'Almàssera d'acord als requisits marcats per dos plans d'ocupació de la Consellería d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través del Servef.

El primer d'ells és el EMCORP destinat a la contractació de persones d'almenys 30 anys d'edat en el programa d'iniciativa social. Mitjançant aquest pla d'ocupació el consistori ha contractat a un oficial de construcció i a un peó de construcció per un període de sis mesos i mitjà a jornada completa. L'Ajuntament rebrà del Servef un total de 22.269,22 euros que subvencionarà les nòmines d'aquestes dues persones.

I en segon lloc mitjançant el pla d'ocupació EMCORD destinat a persones en situació de desocupació de llarga durada, l'Ajuntament d'Almàssera ha contractat a dos oficials d'obra de paleta, dos peons d'obra de paleta, tres pintors i tres peons de jardineria. Tots ells a jornada completa i per un període de sis mesos. El Servef es farà càrrec també de les nòmines d'aquests treballadors que ascendeixen a 91.583,52 euros.

L'objectiu de tots dos programes és la generació d'ocupació d'interès general i social als col·lectius de més difícil inserció en el mercat laboral i facilitar-los l'orientació idònia perquè en un futur puguen accedir a una ocupació estable i definitiu.

Informa Nou Horta. Almàssera

Artículo Original

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.